Ponedeljak 04.06.2012.
03:29
webcafe

Reperi kojima hitno treba oduzeti mikrofone

Iz nekog razloga, mnogi misle da bi se, ako već ne znaju da pevaju, mogli bar okušati u repovanju i da im je hit zagarantovan ako rimuju "babe" i "žabe" i ubace desetak dobrih "ženski" u spot.

Neki misle da je dovoljno ako rimuju "babe" i "žabe" i ubace desetak dobrih "ženski" u spot...
 

Bloger, kolumnista i novinar Hese Perez je na internet stranici sobadsogood.com pokazao šta znači biti antitalenat za rep i kako muzika može da izazove mučninu i poriv za nasiljem.

Prva na redu je pesma originalnog naslova Gym, a izvodi je veličanstvena trojka koja dolazi iz Velike Britanije. Neki misle da je ova pesma zezancija, a mi smo spremni poverovati u to da ne izgubimo veru u čovečanstvo.


 

Sledeći spot je horor-priča iz osamdesetih godina. Ne samo da je Super Broker Shuffle najneugodnija pesma veka, nego i traje pune četiri bolne minute.

 

 

Ako imate slab želudac ili osjetljive uši, savetujemo vam da preskočite ovaj video. Ovo "remek-delo moderne umetnosti" izvan je svih normi muzike, a i smisla, pa je gotovo nemoguće poslušati ga do kraja. Ostaje misterija radi li se o najvećem šaljivdžiji na svetu ili o najgorem reperu u svemiru.

 

2024 © - Vesti online