Nedelja 03.06.2012.
11:03
Alo.rs

Muta: I dalje tvrdim da je Pešić seljak!

Nema izvinjenja za Pešića - Muta Nikolić

Miroslav Muta Nikolić optužio je na konferenciji za novinare Svetislava Pešića da je posle utakmice u Beogradu, u kojoj je Zvezda poravnala u seriji na 1:1, pregovarao sa košarkašem kragujevačke ekipe Stivenom Markovićem.

Zvezda je u petak uveče napravila brejk usred Kragujevca za konačnih 2:1, a Muta je opleo po Kariju da je mešetario.


"Posle prospavane noći isto mislim. Želeo sam da dobijem meč, pa da mu to onda kažem. Nemam razolga da lažem, to mi je Stiven lično rekao. Pa šta on ima da pita mog igrača da li želi da pređe kod njega, pred tako važnu utakmicu", ljutito je Muta počeo razgvoro za "Alo!“.

Ipak, Karijevo ponašanje ste nazvali seljačkim?


"Jesam, i dalje stojim pri tome. Zar nije seljačko ponašanje da otimaš igrača", odgovorio je pitanjem Nikolić.

Trener Zvezde je rekao da neće da vas tuži, ali da očekuje izvinjenje kada se malo ohladite.

"Šta on ima mene da tuži? O čemu se tu radi? Valjda on meni treba da se izvini što je pregovarao sa mojim igračem u tako bitnom trenutku. Normalno je da sam ljut. Ja imam dobar odnos sa Pešićem, to nije sporno, ali nije korektno to što je radio. Pred polufinale plej-ofa pripremao je teren mesec dana, sudije mu smetaju, sve mu smeta, a onda još i ovo sa Markovićem", dodao je Nikolić.


Rekli ste da osam meseci niste primili platu, da li definitivno napuštate Kragujevac?


"Napuštam Radnički, ali ne zbog toga što kasni plata, već iz drugih razloga. Svaka čast Mlađanu Dinkiću i Veroljubu Stevanoviću što su učinili za klub. Imaću sastanke sa upravom, ali je potrebno obezbediti stabilan budžet. Osećam se kao Don Kihot. Trudim se nešto da uradim, hoćemo jaku ligu, a evo kakve se stvari dešavaju. Ne vredi", završio je Muta.

2024 © - Vesti online