Subota 02.06.2012.
18:04
Vestionline

Prva "mokra žurka" na beogradskim bazenima

Nadamo se da će dan biti vreo

Ova neobična žurka počinje 16. juna u 18 časova, a trajaće sve do jutara. Cena karte je 1.000 dinara u pretprodaji, dok će na dan događaja biti 1.200 dinara.

Na atratktivnoj lokaciji otvorenog beogradskog kupalista Milan Gale Muškatirović publici će se predstaviti popularni inostrani i domaći DJ-evi na nesvakidašnjoj vrsti zabave. Posebnom ambijentu doprineće lokacija bine, smeštena na sredini olimpijskog bazena, na kom će nastupiti američki DJ Boo Williams i po prvi put u Srbiji, engleski DJ i producent Danny Howells.


Uz goste iz inostranstva, kao domaća podrška, nastupiće jedan od naših najpopularnijih DJ-eva Marko Nastić, Dušan Kačarević, Peppe i Top FM DJ Team koji će imati zadovoljstvo da zatvore ovaj jedinstven događaj.


Zvezda večeri, engleski DJ Danny Howells, svoj prvi nastup je imao kasnih 1980-tih u lokalnim klubovima, posle čega je punih devet godina nastupao sa osnivačem "Bedrock Records-a" i poznatim DJ-em John Digweed-om. Njegovi albumi iz 2003 i 2005 našli su se u Top 10 bilbord liste za elektronsku muziku.

2024 © - Vesti online