Subota 02.06.2012.
11:04
Vestionline, Blic

Novak: Za Sepija će navijati pola Srbije

Sepi igra najbolji tenis u karijeri - Novak Đoković

Ipak, Nole se prvo osvrnuo na simpatičnog 32-godišnjeg Devildea, koji je izmamiio ovacije publike, ali se i na kraju meča prilično dobro suprotstavio najboljem na svetu.

"Poslednjih 15 minuta je bilo veoma teško, ali mi je bilo vrlo važno da se meč završi u petak, da se ne odlaže završnica za subotu. Ne bih voleo da protiv njega moram još jednom na teren", rekao je Đoković.

Naredni Novakov rival biće Italijan Andreas Sepi koji je sa 3:2 u setovima pobedio Fernanda Verdaska.

"Sepi je u sjajnoj formi. Mislim da je u najboljoj formi u svojoj karijeri. Osvojio je turnir u Beogradu, dakle veoma je poznat u Srbiji", rekao je uz osmeh Đoković, dodavši:

"Mislim da će pola Srbije navijati za Sepija, jer je osvojio taj trofej (Serbia opena). Ne, šalim se", nije prestajalo Novakovo dobro raspoloženje.

A kada se malo uzobiljio, o narednom rivalu sa kojim će se nadmetati za odlazak u četvrtfinale je imao samo reči hvale:

"Dobar je on momak. I veoma naporno radi. Izuzetno, izuzetno dobro igra na svim podlogama, ali mislim da najviše uživa na šljaci. Već je ostvario nekoliko značajnih pobeda, poslednju protiv Verdaska. A svi znamo kvalitete Verdaska. Pripremiću se najbolje što mogu jer, kao i uvek, želim da pobedim", zaključio je Đoković.

2024 © - Vesti online