Subota 02.06.2012.
11:37
Alo

Goca Božinovska: Oporavila sam svog Žapca!

Nebojša Tubić Žabac i Goca Božinovska
 

Srećom, sada je njegovo zdravstveno stanje bolje i izašao je iz kome, a Goca priča kako mu je njena ljubav pomogla da Žabac stane na noge.


- Evo, upravo sedim kod njega na krevetu u bolnici - uzbuđeno i kroz osmeh nam je rekla Goca, a u pozadini se čuo Tubićev glas.


- Konačno se oporavlja. Evo, sad i pričamo i malopre je stao na noge. Moj dragi i ja svakodnevno razgovaramo i on je mnogo vezan za mene. Ljubav mu je pomogla da se oporavi. Bez mene on ne bi mogao, a ni ja bez njega - ushićeno je pričala Božinovska.


- Terapije ima svaki dan i, hvala bogu, pa se rezultat vidi. Naravno da treba još vremena da sve bude najbolje, ali pomak je evidentan. Sve će on uspeti, a ja ću mu biti tu svaki dan, kao i do sada - rekla je pevačica za "Alo!“.


- Ne znamo kada će odavde izaći, a i da znamo, ne smemo da pričamo zbog istrage koja je u toku. Koliko god da se zadrži, nebitno je, samo je važno da on nama bude živ i zdrav. Sada je bitno da on meni skroz stane na noge i da pričamo i smejemo se zajedno - završila je Goca nasmejano i pozdravila nas.


Inače, Goca je odmah nakon što je Tubić upucan u lokalu u Novom Sadu otišla kod njega, ali prvih dana nije mogla da ga vidi zbog njegovog zdravstvenog stanja i policijske istrage koja je odmah pokrenuta.

2024 © - Vesti online