Petak 01.06.2012.
09:51
Blic

Srpkinje koje su se najbogatije udale

Nekadašnja manekenka i članica jedne od postava grupe "Models" Sandra (devojačko Nikolić) Meljničenko (35), pre dva dana je na svet donela devojčicu, prvo dete iz braka s ruskim biznismenom i milijarderom Andrejom.

Porodila se u istoj bolnici kao i holivudska zvezda Andželina Žoli koja je pre nekoliko godina na svet donela blizance - u porodilištu Lenval u Nici. Sandrin muž je vlasnik nekretnina širom sveta, uključujući vilu u Francuskoj, stan u Moskvi vredan 25 miliona dolara, stan penthaus u Njujorku od 12,5 miliona dolara, a svojoj supruzi je takođe kupio stan u Beogradu, megajahtu od 300 miliona dolara i jedno omanje ostrvo u Karipskom arhipelagu.


Nekadašnja misica, nedavno je drugi put postala mama i svom suprugu Saidu bin Draiju pored trogodišnje kćerkice Asje podarila je i sina Halila. Said i Jelena su nedavno otvorili i luksuzni dečji vrtić za decu imućnih ljudi. Par živi na relaciji Dubaji-London.

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk zajedno imaju više od 100 miliona dolara. On je veliki IT mogul i uspešan investitor u toj oblasti. U braku su od 2006.

2024 © - Vesti online