Petak 01.06.2012.
01:15
RTS

Zaz i "Nuvel vag" večeras u Beogradskoj areni

ZAZ je popularnost stekla nastupima na ulicama Pariza
 

Francuska pevačica Zaz održaće koncert u Beogradskoj areni, a kao specijalni gosti nastupiće popularna francuska grupa "Nuvel vag". Pevačica, čije je puno ime Izabel Žefroa, izrazila je želju da nastupi na otvorenom prostoru, ali je zbog nestabilnih vremenskih prilika njen koncert sa Kalemegdana premešten u Arenu.
 

Posle prošlogodišnjeg nastupa u Novom Sadu, Zaz se vraća u Srbiju sa nekoliko novih pesama, dok su njeni aktuelni singlovi La fe i Blouie par la nuit već osvojili publiku.
Zanimljivo je da je njen zagrebački koncert, koji će uslediti dva dana posle beogradskog, već rasprodat.  

Nedavno je dobila državnu nagradu za najuspešnijeg francuskog izvođača u prošloj godini i iza sebe ostavila popularnog di-džeja Dejvida Getu. Zaz je ujedno i najprodavaniji strani izvođač u Srbiji u poslednjih šest meseci, što je slučaj i u još nekoliko evropskih zemalja u kojima će francuska kantautorka nastupiti ove godine.
 

"Zatečena sam popularnošću. Ne znam šta se definiše pod karijerom, ali je trajalo dugo. A, onda su naglo došli popularnost, mediji... Sve se desilo veoma brzo, možda i prebrzo", rekla je Zaz u nedavnom intervjuu.  

Grupa "Nuvel vag", nakon neslavnog koncerta u aprilu u beogradskoj hali "Beko", kada mnogi nisu mogli da uđu, iako su imali kupljene ulaznice, dok su se neki onesvestili u zagušljivom prostoru, odlučili su ponovo da dođu i iskupe se zbog toga.

2024 © - Vesti online