Četvrtak 31.05.2012.
19:56
RTS

Nikolić se seli, Tadić na istoj adresi

Tomislav Nikolić i Boris Tadić
 

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se složio sa idejom da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ukoliko postane novi premijer Srbije. Nikolić je rekao da je o tome s Tadićem razgovarao prilikom njihovog susreta pre dva dana.
 

"Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja u toj kući nikada nisam bio i neće mi kruna pasti sa glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu u Beogradu", rekao je Nikolić.
 

Rezidencija novog predsednika biće najverovatnije vila koju je na raspolaganje dobio aktuelni premijer Mirko Cvetković, ali je nije koristio. Pretpostavlja se da će Nikolić, pre svega iz bezbednosnih razloga, najverovatnije napustiti svoj stan i preseliti se u rezidenciju u Užičkoj.
 

Nikolić je rekao da neće živeti u svom stanu jer je to, kako je naveo, "već tri dana problem", ne samo za njegove komšije već i za čitav kraj.
 

On je dodao da će poštovati zakon i da će se preseliti u neki od objekta koji Srbija ima na raspolaganju za predsednika.

2024 © - Vesti online