Četvrtak 31.05.2012.
18:31
24 sata

Dečak bokserom napao druga iz razreda

Foto: Ilustracija

Jedan dvanaestogodišnji učenik novosadske Osnovne škole "Petefi Šandor" završio je u bolnici, nakon što ga je drugar iz razreda napao bokserom. Povređeni učenik je u utorak, 29. maja, posle nastave krenuo kući, a napadač je prvo počeo da ga vređa nakon čega je izvadio bokser i udario ga u glavu.

Majka povređenog dvanaestogodišnjaka najavila je da će tužiti školu, zato što je ovo već treći put kako njenog sina napada isti đak, a škola nije ništa učinila da se nasilje spreči.

"Ne znam zašto, ali taj dečak stalno napada moje dete i ovo je treći put da je završio u bolnici. U četvrtom razredu ga je udario u vrat na času fizičkog, a u martu ove godine ponovo je nasrnuo na njega, gurnuo ga je i moj sin je povredio kolena i ruku", rekla je majka.

Direktor škole, Zoltan Arđelan, rekao je da nije upoznat sa ovim, ni sa prethodnim incidentima, a majka još nije bila u školi da se žali zbog ovog slučaja.

"Kada dođe, saslušaću je i naravno da ćemo žestoko odreagovati i pokrenuti disciplinski postupak protiv učenika ukoliko se utvrdi da je nasilja bilo", navodi Arđelan.

2024 © - Vesti online