Četvrtak 31.05.2012.
18:53
telegraf.rs

Finalisti Survajvera u zagrljaju pevačica

Junaci spotova na srpskoj estradi

Vlada Vuksanović je osvojio žensku publiku odavno na manekenskoj pisti, a onda su pevačice počele masovno da ga koriste za svoje spotove. Ana Kokić ga je angažovala za spot "Psiho", dok Nataša Bekvalac koristi njegovu punu slavu i upravo završavaju snimanje njenog spota na Ibici.

Nikola Šoć je poznatiji u Crnoj Gori kao maneken, a šuška se da devojke iz susedne države odavno "padaju" na njegov šarm. Njegovu Survajver slavu iskoristila je mlada Marina Tadić i spot za pesmu "Bol za bol" sa njim će uskoro ugledati svetlost dana.

Pre svih njih, Milan Gromilić pojavio se u Severininom spotu za pesmu "Tridesete". Milan Gromilić u spotu vrlo strasno igra sa Severinom. Gromilić je osim u Severininom spotu imao i glavne uloge u još dva spota - Romaninom za pesmu "Duga" i "Molitva" Marije Šerifović.

Tri spota, za svakoga ponešto, lepe žene i lepi muškarci. Koliko će im ova promocija pomoći da odnesu nagradu od 50.000 evra, videćemo. Sigurno im neće odmoći, jedino Sebastijan u ovoj trci preživljavanje nema takvu vrstu pomoći.

2024 © - Vesti online