Sreda 30.05.2012.
20:32
Beta

Tadić: Vlada da se bori protiv siromaštva i korupcije

Boris Tadić

"DS će učiniti svaki napor da se formira većina oko ciljeva buduće vlade. To, međutim, ne znači da i druge stranke ne pokušavaju da formiraju većinu u kojoj neće biti DS, ali mi nikako ne odustajemo od naših ciljeva, to je naša temeljna vrednost", kazao je Tadić na sednici Glavnog odbora demokrata.


On je istakao da DS neće odustati od strateških ciljeva - modernizacije, reforme i stvaranja društva na koje će građani biti ponosni.


Tadić, koji je izgubio na predsedničkim izborama od kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, rekao je da Srbija posle izbora nije ista zemlja, ali da razultat DS na izborima čini tu stranku nezaobilaznim činiocem u političkim zbivanjima u Srbiji.


Ciljevi DS ostali su nepromenjeni i posle izbora, kazao je Tadić i dodao da bi DS iz rezultata izbora trebalo da izvuče pouku šta treba menjati, a šta zadržati.


"Nismo prekinuli ekonomkse, bezbednosne i političke procese za koje smo preuzeli odgovornost. To znači da ćemo i u budućnosti preuzimati odgovornost, isključivo u skladu sa interesima građana Srbije i u skladu sa principima, programom i ideologijom Demokratske stranke", poručio je lider demokrata.

2024 © - Vesti online