Sreda 30.05.2012.
17:22
B92

Mihajlović: Potpuno promenjen tim

Selektor Siniša Mihajlović
 

Mihajlović je na konferenciji za novinare dan pred duel u Remsu saopštio startnih 11.

Za Srbiju će početi: Brkić - Ivanović, Maksimović, Rajković - Ninkov, Fejsa, Matić, Mladenović - Tadić, Janković - Šćepović.

"Trener uvek pokušava da igrače uklopi u sistem. Što se tiče odbrane ima neke razlike, što se tiče sredine terena tu nema velike razlike, Kolarov i Basta u klubovima igraju na sredini često. Najteže je uklopiti odbranu, svaka i najmanja nedoumica tu može dovesti do greške. Ali, radimo i očekujem da ćemo do početka kvalifikacija biti spremni", kaže Mihajlović

"Niko nije pobedio jer je igrao u ovom ili onom sistemu. Najvažnija je glava, tek posle toga iddu trčanje, taktička i tehnička priprema".

"Problem je što imamo malo vremena, a mnogo novih informacija za igrače. Zato će oni dobiti i domaće zadatke, čime ćemo uštedeti na vremenu", dodao je Mihajlović.

"Ovo je jaka reprezentacija, ima mlade igrače, ali sa mnogo iskustva, jer igraju u dobrim timovima. Sa mnom u ekipi igraju Samir Nasri i Gael Kliši. To su odlični fudbaleri, ali se nadam da se u četvrtak neće istaći", rekao je Alekandar Kolarov.

"Francuzi su tim koji u svako takmičenje ulazi da bi ga osvojila. Mi radimo, a mislim da nam mečevi sa ovakvim timovima mnogo znače", rekao je Branislav Ivanović.

Prijateljska utakmica Francuska – Srbija igra se večeras od 21 sat u Remsu.

2024 © - Vesti online