Sreda 30.05.2012.
10:37
Kurir

Ana Nikolić: Malo sam ostavila alkohol

Vratila savršenu liniju: Ana Nikolić
 

- Malo sam ostavila alkohol, nisam ja ni pila mnogo, nego me je brzo hvatalo - rekla je Nikolićka i dodala da više definitivno ne planira da se opija.

I ne čudi, s obzirom na to da je uspela da povrati nekadašnju vitku figuru, koja se drastično razlikuje od one na fotografijama od pre nekoliko meseci! Ana je rekla i da sada vodi potpuno zdrav život, ide na jogu, manje jede i ne izlazi noću! Pevačica je dodala da su joj dosadili noćni izlasci, kao i da sebe vidi kao majku za dve do tri godine.

Da podsetimo, pevačica je sredinom novembra 2010. godine privedena na trežnjenje u policijsku stanicu u Rakovici pošto je patrola zaustavila njen "mercedes ML" i alko-testom utvrdila da Nikolićka ima 2,03 promila alkohola u krvi.

Nikolićka otkrila da je nudista

Ana Nikolić priznala je Ognjenu Amidžiću da je nudista. Ali samo na sceni! To što je rekla potkrepila je i dokazima, jer se pojavila u ultrakratkoj haljinici sa šljokicama, a u trenutku kad se pozdravljala sa Ognjenom, sevnule su crne gaćice i guza na izvol’te! Osim što je priredila ugođaj muškom delu publike, Ana se potrudila da se i Ognjen oseti lepo u njenom društvu, pa mu se tako skroz približila, zanosno mahala kosom i zavodljivo se smeškala.

2024 © - Vesti online