Sreda 30.05.2012.
12:00
K.N. - Foto:

Kad ti slaviš, slavimo i mi

NAPUNILA 21 GODINU: Doris Bošnjaković
 


U rođendanskom paketu, Sabadoši su za Doris ovog puta pripremili 50 evra, prelepu haljinu, ogromnu čokoladu i toplu čestitku u kojoj između ostalog piše:


"Draga naša Doris, srećan ti rođendan! Šaljemo ti mnogo poljubaca i pozdrava. Uživaj u društvu svoje porodice i prijatelja uz pesmu i igru. Iako mi nismo tu, uvek si u našim srcima i mislima. Kad ti slaviš, slavimo i mi, jer si ti srce našeg srca i duša naše duše. Volimo vas mnogo, vaši Sabadoši."


Reportere "Vesti" o ovom plemenitom gestu je obavestila Dorisina majka Slavica Polimčević-Bošnjaković.


- Želimo da se mnogo zahvalimo našim dragim Sabadošima na poklonima kojima su ulepšali rođendan moje Doris i što je svake godine tog dana obasipaju pažnjom i ljubavlju. Isto tako želimo da im bog podari svako dobro, sreću i zdravlje. Olga i Toni su nam prijatelji za život celi i ona izreka "daleko od očiju, daleko od srca" u našem slučaju ispostavlja se kao sasvim neistinita - rekla je u telefonskom razgovoru našim novinarima samohrana majka Slavica, koja živi od socijalne pomoći i izdržava tri ćerke.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online