Utorak 29.05.2012.
16:53
Beta

Zrenjanin: Grupa mladih prebijena motkama i lancima

Foto: Arhiva

"Imajući u vidu da se incident dogodio u višenacionalnoj sredini i da se radi o mladima, sa pravom očekujemo da policija u najkraćem roku identifikuje napadače i razjasni eventualnu pozadinu incidenta, a da krivci budu kažnjeni", rekao je novinarima predsednik Saveta mesne zajednice Mužlja Zoltan Halai.


Halai je naveo da mu je u policiji rečeno da je u toku istraga tuče koja se dogodila u noći između subote i nedelje, 27. maja, ali da identitet napadača nije saopšten ni oštećenima.


U zrenjaninskoj policiji saopšteno je da je dežurnoj službi u subotu, 26. maja, prijavljeno da se u Zrenjaninu u ulici Mađarske komune, ispred Mesne zajednice Mužlja tuče više ljudi i da je jedna osoba teško povređena.


"Policija radi na identifikaciji izvršilaca i na utvrđivanju svih okolnosti tpg događaja. Po podnošenju krivičnih prijava, javnosti će biti saopšteno više detalja", navela je policija.


Slučaj je obelodanio roditelj jednog od napadnutih koji nije povređen. Po nezvaničnim informacijama, petoro mladih sređoškolaca dobilo je lekarsku pomoć, dok je jedan zadržan na lečenju na urgentnom odeljenju zrenjaninske bolnice.

2024 © - Vesti online