Utorak 29.05.2012.
16:03
telegraf.rs

Najmlađa Evrosong babuška Madonina vršnjakinja

Madona je u stvari MTV babuška
 

Prema ocenama javnosti, najsimpatičniji takmičari ovogodišnje Evrovizije su bile upravo Babuške, predstavnice Rusije koje su osvojile drugo mesto na ovom takmičenju. Informacija o njima nema puno, ali je svakako interesantna ona da je ukupan zbir godina Babuški iznosi fantastičnih 515 godina! Pet vekova u samo šest živahnih bakica!

Najmlađa članica grupe je Alevtina Begiševa koja ima 54 godina, koja ima isto godina koliko i Šeron Stoun, Mišel Fajfer i kraljica pop muzike Madona. Neverovatno, zar ne? Botoks dame ili simpatične bakice?

Šeron Stoun

Glumica, producent i bivši foto model, rođena je 1958. godine. Bivša mis Pensilvanije, glumom je počela da se bavi 1980. godine a jedna od njenih najzapaženijih uloga je uloga u filmu “Niske strasti”. Bez obzira na probleme i nedavnu borbu sa teškom bolesti, glumica i u ovim godinama izgleda odlično.

Mišel Fajfer

Glumica, rođena aprila 1958. godine, karijeru je započela ranih osamdesetih da bi veću pažnju privukla ulogom u filmu Lice sa ožiljkom. Poznata je po filmovima Doba nevinosti, Jednog lepog dana i Opasni umovi.

Madona

O kraljici popa ne treba mnogo govoriti, jedna je od retkih koja svoje godine ne krije, rođena je 1958. godine. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada kroz svoju karijeru i nosilac mnogo rekorda u muzičkom svetu, među kojim je titula najprodavanijeg ženskog muzičkog umetnika svih vremena, sa procenjeno 300 miliona prodatih albuma.

Pogledajte još jednom kako je izgledao nastup simpatičnih Babuški na Evroviziji:

2024 © - Vesti online