Utorak 29.05.2012.
12:45
Sponzorisani tekst

AVACO neguje lični odnos s klijentima

 

Porodična kompanija AVACO u Srbiji uživa reputaciju pouzdane firme, koja je u partnerskom odnosu s Automoto savezom Srbije, a klijentima su službenici na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Preduzeće u svom sastavu ima i auto-centar u kojem se vozila redovno servisiraju.


AVACO raspolaže raznovrsnim voznim parkom za svačiji ukus, potrebe ili džep. Među 110 automobila su i skromniji modeli, poput fijat punta, pa sve dok luksuznih automobila i džipova.


Rentakar kompanija AVACO pažljivo neguje odnos s korisnicima usluga preduzeća, tako da oni koji se jednom opredele za iznajmljivanje vozila kod njih stvaraju lični odnos sa zaposlenima, te se veoma retko odlučuju za promenu. I tako je već punu deceniju.

Od prošle godine novina u ovoj kompaniji jeste i to što se mogu iznajmiti i vozila koja se decenijama ne mogu naći u prodajnim salonima. To su modeli proizvedeni još u prvoj polovini prošlog veka, tako da se sada možete provozati i u mercedesu 170 V iz davne 1938. godine, u opel rekordu iz 1965, alfa romeu iz 1968, ford taunusu iz 1971, kao i u Fijatovom modelu topolino iz 1954. godine.

Kompanija AVACO redovno ulaže o vozni park, koji se u proseku uvećava za dvadesetak novih automobila svake godine. Otuda i nečudi što je prosek starosti vozila samo tri godine.

Vozilo u kompaniji AVACO možete da iznajmite i van poslovnica rentakar preduzeća na adresi koju vi izaberete, čak i van teritorije Beograda. Takođe, ukoliko imate potrebe za većom kilometražom u kompaniji AVACO možete, uz prehodni dogovor, dobiti vozilo znatno povoljnije.

AVACO organizuje i transfere putnika i robe na teritoriji cele Srbije i Evrope.

2024 © - Vesti online