Četvrtak 31.05.2012.
08:00
zadovoljna.hr, Vestionline

S ovim Kama sutra pozama nema greške

Duboki položaj, U vrtlogu strasti ili Slon...Ili možda sve tri
 

DUBOKI POLOŽAJ

Duboki položaj omogućuje potpunu penetraciju, po čemu je i dobio ime. Žena treba da legne na leđa - ruke podignute iznad glave, a jedna noga na njegovom ramenu. Partner može duboko da penetrira, što će ženi omogućiti brži i intenzivniji orgazam. Ova poza godi i muškarcima pre svega zbog duboke penetracije.

U VRTLOGU STRASTI

Partner sedi na krevetu dok mu žena prilazi odozgo i seda na njega tako da mu je okrenuta leđima. Žena treba da se nagne prema napred kako bi partner mogao da penetrira s leđa, pri čemu partnerku rukama drži za struk ili grudi. Ova poza je idealna za žene koje ne mogu tako lako da dožive orgazam, jer je stimulacija klitorisa konstantna. I muškarac će uživati, jer će moći potpuno da penetrirati i istovremeno uživati u strasnom zagrljaju.

SLON

Tri poze za najmoćniji zajednički orgazam

Ovaj položaj ne iziskuje puno energije, a pruža snažan osećaj bliskosti. Namestite se u položaj "kašike" - oboje treba da legnete na bok, s tim što je muškarac pozadi. Noge žene treba da budu savijene u kolenima, jer se u tom položaju prirodno naslanja na njegove genitalije. I ženi i muškarcu sigurno će odgovarati ova poza - njemu jer može nesmetano da se kreće, a njoj zato što je u ovom položaju stimulacija G tačke zagarantovana.

2024 © - Vesti online