Ponedeljak 28.05.2012.
13:23
Vestionline, Beta

Ljajić zbog himne udaljen sa priprema!

Zbog ličnih stavova odstranjen iz reprezentacije Srbije - Adem Ljajić 

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je Adem Ljajić tako prekršio Sporazum o ponašanju koji je selektor Siniša Mihajlović uveo u nacionalni tim.

"Selektor je juče održao sastanak sa Ljajićem. Po dobijanju informacije da Ljajić iz ličnih stavova nije pevao himnu Srbije i da tu neće biti promene, Siniša Mihajlović je saopštio igraču da se vrati kući", navodi se u saopštenju FSS.

Nacionalni savez je preneo i da Ljajić nije zauvek udaljen iz reprezentacije i da će moći da se vrati ako promeni lični stav, obavesti selektora i igrama i formom zasluži poziv.

"FSS je saopštio još na promociji Siniše Mihajlovića da će mu pružiti svu podršku na putu uspostavljanja novih pravila ponašanja u 'A' reprezentaciji, a to čini i ovom prilikom. Pevanje nacionalne himne Srbije uoči utakmica je jedna od tačaka Sporazuma, a Ljajić je njegovim potpisom prihvatio da će se svih odredaba i pridržavati, što u subotu nije učinio", naveo je FSS.

Adem Ljajić je u ponedeljak, po povratku iz Švajcarske, izjavio da mu je "žao zbog svega, ali da mora da poštuje sebe"...

2024 © - Vesti online