Utorak 29.05.2012.
08:00
tportal.hr

Greške koje muškarci najčešće prave u krevetu

Budite pažljiviji, romantičniji, avanturistički nastrojeni, ali samo prema njoj i njenom telu, ne budite sebični, uzbuđujte se - ali ne previše, ne budite grubi ili sramežljivi, čitajte njene misli i signale, ne opuštajte se previše i možda, možda će stvari doći na svoje mesto. Možda
 


Nepažljivost

Jedna od najčešćih grešaka koju u krevetu pravi mnogo muškaraca je ta da uopšte ne slušaju, ili čak ni ne pitaju šta partnerka želi. Muškarci treba da nauče da nisu sve žene iste i ono što uzbuđuje jednu, ne mora nužno da uzbuđuje i drugu.


Potpuni nedostatak romantike

Nisu u pitanju stotine zapaljenih sveća i ružinih latica na krevetu, već činjenica da se seks i vođenje ljubavi razlikuju. Zbog toga bi mnogim muškarcima koristilo da nauče kada se radi o seksu, a kada o vođenju ljubavi.


Ispitivanje

Naravno da je preporučljivo proveriti da li partnerka voli određene stvari i pitati je da li joj se nešto sviđa, ali neprestano ispitivanje o orgazmu ili njegovom izostanku nije baš poželjno. Naime, ako muškarac zna šta radi, znaće i da li je ženi priuštio zadovoljstvo.


Sebičnost

Onog trenutka kada dožive orgazam, neki muškarci jednostavno zaboravljaju na sve oko sebe. Možda je njemu bilo odlično, ali njegova partnerka je možda još uvek mnogo daleko od osećaja užitka, pa treba obratiti pažnju na to i nešto preduzeti.


Preveliko uzbuđenje

Svaka žena voli da vidi da se njen partner uzbudi već pri samom pogledu na nju, ali preveliko uzbuđenje baš i nije poželjno u krevetu. Stoga, ako seks traje pet sekundi, trebalo bi nešto preduzeti i promeniti.


Previše znoja

Kada se kaže vruć seks, to se ne odnosi doslovce na temperaturu. Naime, niko ne voli kada se znoji, a partnerovo vruće telo prekriveno kapljicama znoja većinu žena će naterati na beg. Stoga, ne prepuštajte sve slučaju, otvorite prozor ili upalite klimu.


Prevelika opuštenost

Sjajno je kada je žena sa partnerom toliko opuštena da može da mu kaže tačno šta i kako želi, ali kao i u svemu, treba da postoji granica. Stoga, muškarci, koliko god dugo bili u vezi i ma koliko god bili bliski sa partnerkom podrigivanje i češkanje na određenim mestima će razbuktalu strast vrlo brzo ugasiti.


Nedostatak mašte i kreativnosti

Rutina i nije tako loša, ako ništa drugo, daje određeni osećaj sigurnosti. Ali, nedostatak mašte i kreativnosti u krevetu vrlo brzo će dovesti do dosadne predvidljivosti koja će inače dobar seks učiniti tako nepoželjnim.


Grubi dodiri

Svako ponekad voli da se prepusti nešto grubljem, ponekad divljem seksu, ali muškarci to ponekad pogrešno shvataju, pa njihovu dodiri budu prilično grubi. Stoga treba pripaziti na način na koji se dodiruje partnerka i ne misliti da su određeni delovi tela potpuno neosetljivi na dodir.


Neshvatanje poruke

Ponekad žene nemaju dovoljno hrabrosti da kažu šta žele i kako žele, ali govorom tela to jasno daju do znanja. Ali, muškarci su ponekad skloni da veruju kako tačno znaju šta žena želi, a sve što ponekad treba znati je da slede signale. Ako vam partnerka uzme ruku i stavi na određeni deo tela, znate šta vam je činiti.


Zaboravljena predigra

Predigra je važan deo seksa, a njeno učestalo zaboravljanje moglo bi opasno da sroza kvalitet seksa, a možda i njegovu količinu. Seks na brzaka je povremeno poželjan, ali ponekad se treba i malo potruditi.


Sramežljivost

Da, i muškarce ponekad muči sramežljivost, ali ona baš i nije poželjna u krevetu. Preuzmite inicijativu i ne bojte se da predložite nešto sasvim novo, a odvažnom i maštovitom muškarcu u krevetu retko koja žena može da odoli.

2024 © - Vesti online