Nedelja 27.05.2012.
17:33
Stori

Nikola priznao: Kristina mi je bila više od prijatelja

Nikola i Kristina: Ipak više od prijateljha
 

Iako se manekenstvom bavi već nekoliko godina, atraktivni Crnogorac Nikola Šoć popularnost je stekao tek po pojavljivanju u rijaliti šou "Survajver". I dok njegov odnos sa stilistkinjom Kristinom Bekvalac pred kamerama budi pažnju gledalaca od početka emitovanja šoua, o detaljima se malo šta zna. Nikola otkriva istinu o svom odnosu sa sestrom pevačice Nataše Bekvalac i priznaje da se među njima nije dogodila klasična romansa.

- U odličnim sam odnosima sa Kristinom. Čujemo se na svakih nekoliko dana i uživamo u našim drugarskim razgovorima. Krajem meseca dolazim u Beograd i radujem se našem susretu. Nismo bili u vezi da bismo je raskidali. Bili smo veoma bliski, ali nismo prelazili granicu dobrog ukusa. Kristina je divna majka i svaki moj dalji komentar našeg odnosa bio bi nedoličan, kaže Nikola prenosi "Story".

On takođe dodaje i da li bi bio u vezi sa Kristinom da su se upoznali u nekim drugačijim okolnostima.

- Teško da na ovo pitanje mogu da odgovorim a da ne pogrešim jer sve veze započinju u posebnim uslovima. U okolnostima van snimanja, u kojima smo sada, nismo ušli u intimnu vezu, a da je trebalo da se desi, već bi se desilo bez obzira na okolnosti, kaže Nikola otkrivajći takođe da trenutno nema devojku.

2024 © - Vesti online