Nedelja 27.05.2012.
18:18
Vestionline, Telegraf.rs

Ivanović: Real me želi, ali meni se ne ide!

Ne bi iz Londona - Branislav Ivanović

Prva želja Real Madrida u narednom prelaznom roku biće dovođenje desnog beka, a glavni kandidat je kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

Zna se da ga Real snima već godinama, a njihov interes ojačao je u poslednjih nekoliko meseci. Zbog toga su i španski novinari iskoristili prijateljski meč Srbije i Španije (0:2) da vide kakvi su Ivanovićevi planovi i da li bi mogao da pojača madridskog giganta.

"Znam šta se priča o mojoj budućnosti, znam da se Real interesuje za mene i da me prati. Ali, ne želim da sada pričam na tu temu. Sada sam fokusiran na obaveze u reprezentaciji, a srećan sam u Čelsiju, kao i životom u Londonu. Pre nedelju dana sam osvojio titulu evropskog šampiona i bilo bi komplikovano da sada pričamo o transferu", rekao je Ivanović za španske medije.

Žoze Murinjo je veliki ljubitelj Ivanovićevih kvaliteta, a posebno mu se sviđa to što Srbin može podjednako uspešno da igra na pozicijama desnog beka i štopera.

Klub će ovoga leta napustiti Arbeloa i Karvljo, tako da trener Reala mora da ojača odbrambenu liniju kvalitetnim fudbalerima, a Ivanović spada u 'robu' vrhunskog kvaliteta. Spekulisalo se i o ceni od 20 miliona evra, ali je teško očekivati da će se Čelsi tako lako odreći jednog od svojih najboljih fudbalera.

2024 © - Vesti online