Subota 26.05.2012.
10:33
Blic

Svađali se i svađali pa izbacili Avu i Aleks

Kako se bliži finale "Survivora VIP", takmičari ne biraju sredstva da dođu do pobede. Na plemenskom savetu Ognjen i Kristina ponovo su pokušali da poravnaju račune, a kada su se umešali i ostali učesnici, došlo je do kolektivne svađe.

Ognjen tvrdi da nije pretio Kristini ako ne ispoštuje njihov dogovor, dok mu je Novosađanka uzvratila da njegovo neprimereno ponašanje ne priliči jednom sportisti. Ni rukometaš joj nije ostao dužan, pa je rekao da ga više nikad ne spominje i da mu ne govori da je podseća na oca, pošto je otac nije lepo vaspitao.

I Mia je napala Kristinu i optužila je kako je sve muškarce u plemenu zavela kako bi došla do finala. Hrvatska glumica rekla je da je Bekvalčeva "jednom sedela u krilu, drugog grlila, a sa trećim otišla i provela jednu noć u kućici".

Potom se i Maja Lena posvađala sa Kristinom. Martina je upala u razmenu "ušuti" i "ušuti ti" prozivki sa Majinom mamom Miom, da bi na kraju saznali od Žareta kako je hrvatska pevačica svojevremeno rekla da bi Miji zalepila šamarčinu čim uđu u avion.

Žučna svađa pomahnitalih učesnika dovela je do toga da se i inače miran i suzdržan Sebastijan iznervira pošto se našao u vatri između Ognjena i Kristine i optužen da je lažov.
Vređanje i najžustriju raspravu do sada na Kostariki prekinulo je glasanje. Posle samo jednog kruga morale su da ispadnu dve osobe sa najviše osvojenih glasova. Kao što je bilo očekivano, prva je izbačena Aleks koja je uskraćena za glasanje zbog "crnog glasa" koji joj je dodelio Sebastijan, a druga koja je otišla na Ostrvo odbačenih bila je Ava. Kristina je ponovo uspela da se sačuva.

2024 © - Vesti online