Petak 25.05.2012.
11:50
Opera 17

Travolta uslikan kao tranvestit, žena traži razvod

Paparaco fotografi uhvatili Travoltu obučenog u belu haljinu

Ovo je definitivno jedan od najtežih perioda u životu i karijeri glumca Džona Travolte, a kako javljaju svetski mediji razvod od Keli Preston je svakim danom sve izvesniji.

Naime, glumca je u poslednjih nekoliko nedelja čak nekoliko mladića optužilo da ih je seksualno napadao i provocirao, a kako se Travolta predstavlja kao uzoran čovek kome je porodica na prvom mestu sve su glasnije priče da je i njegov brak zapravo samo farsa jer je on homoseksualnog opredeljenja.

Navodno, i njegovoj ženi je dosta skandala i farse od života, posebno posle objavljivanja Travoltinih privatnih fotografija na kojima je obučen kao žena.

Magazin "National Enquirer" objavio je fotografije na kojima je glumac obučen u belu haljinu, sa kaišem, nakitom, perikom i šminkom uz napomenu da nisu u pitanju scene iz nekog filma, već su nastale 1997. godine na privatnoj zabavi kada je on već 6 godina bio oženjen.

Ovaj skandal posebno je potresao Keli jer joj je dosta sramote, tajni i sve češćih insinuacija da je Džon gej, a ona njegov paravan, te mu je saopštila da želi razvod i da više ne žive zajedno.

- Ona mu je godinama paravan i maska za tajni život. Smrt njihovog sina je bila prva kulminacija kada nisu mogli da se suoče sa gubitkom i problemima, a sada je ona toliko posramljena da ne želi da preživljava ovaj skandal. Isto tako će njihova ćerka i sin morati da se suoče sa skandaloznim saznanjima o svom ocu - rekao je anonimni izvor za "Daily Mail.

2024 © - Vesti online