Sreda 23.05.2012.
17:28
Jutarnji.hr, Vestionline

Devojčica pokopana u grobu mafijaša oteta zbog seksualnih zabava u Vatikanu?

Glavni katolički egzorcist, otac Gabriel Amort (85) tvrdi da je Emanuela "služila" za zabavu arhivista
 

Naime, nakon anonimne telefonske dojave u jednoj televizijskoj emisiji da se tajna Emanuelinog nestanka nalazi u grobu mafijaša, policija i forenzičari su ekshumirali grob. Ponađene su kosti koje ne pripadaju mafijašu, ali još nije utvrđeno čije su.

"To je bio zločin sa seksualnim motivom", rekao je sveštenik Amort u intervjuu za La Stampu.

Papa isterao đavola iz dva čoveka

"Već se ranije navodilo od strane, sada preminulog, monsinjora Simeonea Duca i arhivista u Vatikanu, da su ga tražili da unajmi devojke za zabave... Verujem da je Emanuela završila u tom krugu. Nikada nisam verovao u drugu teoriju. Imam razloga verovati kako je ovo bio slučaj seksualnog iskorišćavanja. To je vodilo ubistvu a zatim i sakrivanju njenih kostiju. Takođe, u sve je upleteno i diplomatsko osoblje iz veleposlanstva pri Svetoj Stolici", tvrdi Amort.

Odgovora na ove tvrdnje za sada nema!

Poznat po izjavama...

Otac Amort je u prošlosti imao pomalo neobične izjave, poput onih da su joga i Hari Poter "Đavolje delo", a pre dve godine rekao je da su seksualni skandali koji bombarduju Katoličku crkvu dokaz da đavo deluje u Vatikanu. 2006. godine u intervjuu za Vatikanski radio rekao je da su nacistički vođa Adolf Hitler i ruski diktator Staljin opsednuti đavolom...

2024 © - Vesti online