Četvrtak 24.05.2012.
08:00
Vestionline

Koja bi se devojka u ovome udala?!

Iako većina devojaka mašta da uz venčanicu obuje neke elegantne sandalice australijska kompanija Ugg, čije su čizme od ovčjeg krzna i kože pokorile svet, nudi posebnu verziju svojih čizmica za venčanje. Iako im nedostaje elegancija sandala s tračicama ili satenskih salonki, za mlade kojima je udobna obuća važnija od stila ovo je pravo rešenje.

Kolekcija se sastoji od tri modela: belih čizama sa šljokicama koje svetlucaju rečima "I Do!" (DA!), srebrnih čizmica od antilopa s lažnim draguljima i belih, mekanih krznenih papučica.

Kolekcija naravno nije osvojila srca modernih devojaka već izazvala podsmehe na Tviteru. "Najgora vest koju sam ikad čula u životu", napisala je jedna dama na Tviteru, a druga se našalila da je malo kasno za prvoaprilske šale.

Čak su i insajderi iz modne industrije zavapili: "Molimo vas, devojke, nemojte to da radite!"

Iako nema zvezda koja su viđena kako nose Ugg čizmice na svom venčanju, nekoliko ih je viđeno u kombinaciji tih čizmama i venčanici, ali samo između dva snimanja na setu. Na snimanju scene filma "Seks i grad 2"  glumica Kim Katral je viđena kako u pauzi nosi Ugg čizme sa svojom belom haljinom deveruše.

2024 © - Vesti online