Utorak 22.05.2012.
13:34
Vestionline

Dijara: Partizan me više ne želi!

Upisao se u Partizanov "klub 100" - Lamin Dijara

Nakon pet godina provedenih u Partizanu i tačno 100 postignutih pogodaka, ljubimac navijača "crno-belih" napustiće klub iz Humske, jer mu ističe postojeći ugovor, a čelnici crno-belih izgleda da nemaju nameru da mu ponude novi.

Nakon sastanka sa novim direktorom Ljubišom Tumbakovićem i trenerom Vladimirom Vermezovićem, Dijara je gotovo siguran da Partizan više nije zainteresovan za njegove usluge.

"Rekli su mi Vermezović i Tumbaković da su od ljudi iz kluba dobili sve informacije o meni. Ne znam šta su čuli, mada mi se čini da mi neće ponuditi novi ugovor. Rekli su mi da će mi za dva do tri dana sve javiti, mada i oni ja znamo da me Partizan više ne želi" rekao je Dijara, a prenosi "Žurnal".

Dijaru menja zemljak Dijakate

 

Odlazi Lamin Dijara, a zamena mu možda stigne upravo iz njegove otadžbine.

 

Pošto je u petak dobio vizu za ulazak u Srbiju, Aliuna Dijakate (19) je doputovao u Beograd i od juče se nalazi na probi u Partizanu. Senegalski napadač, za koga su crno-beli dobili sjajne preporuke sa više strana, počeo je da trenira sa prvotimcima Teleoptika, a za četvrtak je zakazana kontrolna utakmica, kojoj će prisustvovati i novi šef struke, Vladimir Vermezović.

 

Zajedno sa Dijakateom, trebalo je na probu da dođe i zadnji vezni iz Gane, međutim, administrativni problemi predstavljali su nepremostivu prepreku.

2024 © - Vesti online