Utorak 22.05.2012.
05:47
Alo!

Marko Jarić i Adrijana Lima se razilaze?

Deluju srećno: Adrijana Lima i Marko Jarić sa ćerkicom Valentinom
 

Adrijana u svojim statusima ne pominje supruga, a nedavno je Marko imao ironičan status vezan za tekst koji je izašao na jednom portalu o Liminom humanitarnom radu: “Dobra priča, loš rijaliti”, napisao je košarkaš. Poslednja zajednička fotografija sportiste i manekenke nastala je 1. marta, a na “tviter“ ju je okačio Marko.


Poznato je da je Jarić već dva puta dolazio u Beograd da obiđe svoju rodbinu, ali sam, jer njegova lepša polovina navodno nije mogla da krene s njim zbog poslovnih obaveza, iako su pre toga izjavili da će doći oboje.


Kako prenosi nedeljnik “Skandal“, popularni par prodaje vilu kupljenu na početku braka u Los Anđelesu. Podsećanja radi, ranije su oboje tvrdili da tu kuću nikada neće prodati jer ih za nju vežu lepe uspomene. Lepa manekenka se trenutno nalazi sa ćerkom Valentinom u Južnoj Americi, a njen suprug, navodno zbog obaveza, nije s njima.


Adrijana je pre nekoliko meseci, kada je saznala da je opet u drugom stanju, izjavila da je presrećna zbog trudnoće i da sa Jarićem želi bar još dvoje dece.


Da li su onda pomenute “sitnice“ zaista razlog za razlaz, ostaje da se vidi.

Jarić godinu dana čekao Limu!

Popularni košarkaš Marko Jarić i manekenka Adrijana Lima upoznali su se 2006, a tek godinu dana kasnije upustili su se u ljubavnu vezu.
- Moram da priznam da me je Adrijana prilikom prvog susreta „oduvala“ jer kada sam se predstavio, ona je sedela bosa, povijene glave, koju je podigla tek da bi rekla „Adrijana“ i okrenula se. E, tad je u meni proradio inat. (smeh) Ipak smo se te večeri upustili u konverzaciju i razmenili brojeve telefona, ali smo narednih godinu dana bili samo prijatelji jer je ona bila u vezi - rekao je Marko, koji se 2009. oženio Adrijanom.

2024 © - Vesti online