Ponedeljak 21.05.2012.
10:09
Alo

Janković s Brenom pevao "Jugoslovenku" u Ljubljani

Brena i Janković zajedno na bini

Brena je pred prepunom halom "Stožice" održala koncert koji je trajao skoro tri sata, a posle ovog spektakla, gradonačelnik ju je odveo na večeru na kojoj su, zajedno sa saradnicima, sumirali utiske.


Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora tri puta je vraćena na bis, a publika je u jednom glasu otpevala svaku njenu pesmu. Fanovi su satima stajali u redu kako bi najsrećniji došli do njenog autograma i na nekoliko sekundi popričali s njom. Zanimljivo je da je Brena uz skoro svaki blok pesama imala drugačiji kostim i koreografiju. Baš kao i posle koncerta u Beogradu, šljašteći srebrni kostim na poznatoj pevačici mnogi su poredili sa stajlingom Lejdi Gage, koja je prepoznatljiva po toaletama koje su bezbroj puta šokirale javnost.


Pored toga što je zasenila publiku svojim glasom i pesmama, Brena je publiku oduševila energijom koju je imala na bini, jer je tri sata igrala i skakala bez prestanka.


Lepa Brena nastavlja svoju veliku turneju, a nekoliko puta je istakla kako joj je veliko zadovoljstvo što se ponovo druži sa svojom publikom.


"Dolaze nove generacije koje se nisu ni rodile kada je Lepa Brena startovala kao brend, i to je interesantan momenat. Mene njihova energija oplemenjuje i radujem se svakom koncertu", rekla je poznata pevačica.

2024 © - Vesti online