Nedelja 20.05.2012.
15:42
Telegraf.rs

Lukić ljut na Robija, sprema mu otkaz?

Vladan Lukić i Robert Prosinečki

Robertu Prosinečkom preti otkaz na mestu trenera Crvene zvezde, pošto je posredno podržao fudbalere koji u petak nisu hteli da odrade popodnevni trening, zato što im kasni nekoliko poslednjih ugovornih rata.

Rukovodstvo „crveno-belih“ smatra da je njihov svojevrsni jednodnevni štrajk bio neprimereni način da se izrazi nezadovoljstvo, s obzirom na to da je Zvezda, po rečima njenog generalnog sekretara Đorđa Stefanovića, dala u poslednje vreme 2,5 miliona evra za namirivanje dugova po raznim osnovama, a to je ionako prezaduženom klubu bio prioritet svih prioriteta.

"Sportski žurnal“, pozivajući se na blisko okruženje predsednika kluba Vladana Lukića, objavio je da je on ljut na Prosinečkog što nije sprečio igrače da štrajkuju.

U afektu je čak navodno izjavio da će Robiju da uruči otkaz odmah posle utakmice poslednjeg kola prvenstva s Vojvodinom u Novom Sadu (danas, 15 časova).

Spekuliše se da bi naslednik Prosinečkog mogao da bude Aleksandar Janković, selektor mlade reprezentacije Srbije, koji je Zvezdu preuzeo u sezoni 2007/08. posle odlaska Milorada Kosanovića.

2024 © - Vesti online