Nedelja 20.05.2012.
16:27
Smedia

"U braku sa Anđelinom osećao sam se kao monstrum"

Anđelina Džoli je brzo zaboravila Bilija, i sad je u naručju Breda Pita
 

Bili Bob je priznao da je on taj koji je uništio njihov brak. Rekao je da se tokom njega osećao kao "odvratno čudovište"!

- Ja sam taj brak uništio. Kad ste u vezi, bilo da je to veza dve slavne osobe ili bilo kakva druga, vi ste pod velikom pritiskom. Kad smo se Endži i ja venčali, ja sam bio poznatiji, a ona se tek uspinjala, pa je onda ona postala popularnija. To je postalo teško. Ljudi su u to vreme govorili da ne zaslužujem da budem s njom - rekao je Bili, koji je i sam sve vreme osećao da nije dovoljno dobar za Džolijevu.


- Osećao sam da je predobra za mene i u jednom trenutku, ako verujete da je neko predobar za vas, vi ćete sve pokvariti. Uvek sam mislio da sam neka vrsta Kvazimoda ili fantoma iz opere koji se krije u katakombama. I kad sam bio s njom, taj je osećaj stvarno dostigao vrhunac - ispričao je glumac ističući da je s Anđelinom proveo jako lepo vreme.

Njih dvoje su ostali dobri pirjatelji. Bili kaže da je ponosan na svoju bivšu ženu i njenu veliku porodicu. On kaže da je Bred pravi za nju!

2024 © - Vesti online