Nedelja 20.05.2012.
12:46
Blic

Izdala zemlju jer nije smršala

"Sramota" koliko je debela

Indijci su revoltirani što nekadašnja mis sveta nije oslabila "brzo kao Viktori­ja Bekam" i smatraju da je Aiš­varija izdala svoju zemlju.

Jedna od najpoznatijih glumica Bolivuda, koja je stekla svetsku slavu ulogom u filmskoj parodiji "Bride and Prejudice", nekada se ubrajala među najlepše žene sveta, a sada je karakterišu kao debelu i neprivlačnu.

Aišvarija Rai Bahan je tokom prethodnih pola godine jela sve što je poželela i, kako je sama rekla, "uživala je u majčinstvu". Tako je supruga Abhišeka Bahana nakupila kilograme viška koji izgleda da više smetaju obožavateljima nego njoj samoj.

"Ona je bolivudska glumica i dužnost joj je da izgleda dobro. Trebalo bi da se ugleda na žene kao što je Viktorija Bekam, koja je povratila figuru samo par nedelja nakon porođaja", navodi se u komentarima na Internetu.

Kolumnistkinja Šoba De smatra, međutim, da je nere­alno očekivati od javnih ličnosti da neprestano budu u top formi. "Aišvarija je kao boginja, od nje se očekuje da izgleda besprekorno", kaže Šoba.

Među fanovima bolivudske glumice ima i onih koji su stali u njenu odbranu, pa se tako u jednom komentaru navodi da Aišvarija izgleda kao "svaka normalna majka".

"Aiš nije jedna od onih sebičnih žena kojima je lični izgled važniji od bebe. Svaka joj čast što svojoj ćerkici poklanja svu pažnju", piše u komentaru.

2024 © - Vesti online