Nedelja 20.05.2012.
03:51
Alo!

Vlasniku “Megatrenda“ razlupan auto od 300.000 evra!

Mića Jovanović u svom vlasništvu ima nekoliko veoma vrednih i skupocenih automobila, čija vrednost ide i do 500.000 evra
 

Kako piše beogradski “Alo!“, ovaj incident se dogodio u petak popodne ispred “Megatrenda“, a sigurnosna kamera zabeležila je sve detalje ovog vandalizma.


- U trenutku kada je vlasnik “Megatrenda“ Mića Jovanović bio u konferencijskoj sali i pripremao se za odlazak kući, grupa momaka koja je bila u pripitom stanju prepoznala je ispred fakulteta njegov automobil “aston martin“, vredan 300.000 evra, i nasrnula na njega! Sigurnosne kamere snimile su jednog od momaka kada je zamahnuo rukom i udario retrovizor. Prvi put je promašio, a drugi put pogodio i potpuno oštetio ovaj deo - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je Jovanović, kada je ugledao auto, bio šokiran.
 

Mića kolekcionar skupih automobila!

Rektor Mića Jovanović u svom vlasništvu ima nekoliko veoma vrednih i skupocenih automobila, čija vrednost ide i do 500.000 evra. Svaki deo ovih automobila je jako skup, tako da za jedan uništen retrovizor može da se kupi polovan automobil.

- Čim je njegov vozač video nanetu štetu, javio je Jovanoviću, koji je odmah sišao i pozvao policiju. Obezbeđenje fakulteta je vratilo snimak kako bi policija imala dokaze o počiniocima. Nadležni organi su ubrzo stigli i napravili zapisnik svega što se dogodilo - završava naš izvor i dodaje da je Mići naneta štata u vrednosti od oko 3.000 evra.


Jovanović je novinarima rekao:


- Istina je da mi je grupa mladića oštetila automobil, što su zabeležile i sigurnosne kamere. Ne bih davao izjave na tu temu zbog policijske istrage koja je u toku - bio je kratak Mića.


Inače, policija je sve učesnike ovog incidenta indentifikovala, a momak koji je razvalio retrovizor poznat je nadležnim organima od ranije po huliganskom ponašanju.

2024 © - Vesti online