Subota 19.05.2012.
13:57
Smedia

Tinejdžerka se obesila zbog straha od smaka sveta

Foto: Ilustracija

Tinejdžerka se nakon susreta sa komplikacijama i nepravdom u savremenom svetu okrenula budizmu. Međutim, dok je istraživala na Internetu, naišla je na studiju Dumsdeja o topljenju nuklearnog reaktora, koje će uništiti svet za nekoliko meseci.

"Ona je čeznula za savršenim svetom. Nažalost, budućnost je za nju izgledala suviše sumorno. Ona nije bila spremna da se suoči sa svetom", priča majka Ingrid (48), koja je svoju ćerku pronašla obešenu u sobi.

Otac Geri (51), službenik u penziji, ističe da su on i njegova supruga bili svesni ovog problema, jer je njihova ćerka često pominjala smak sveta 2012. za porodičnim stolom.

"Ona je lakomisleno verovala da će se nešto desiti što će promeniti svet. Nisam siguran da li je stvarno bila ubeđena u njegovo okončanje, ali je definitivno mislila da će se nešto desiti", priča otac.

Izabela je sa svojom najboljom drugaricom čitala na Internetu najrazličitije članke o smaku sveta. Gospođa Tejlor je ponašla mrtvu ćerku, koja je celu noć provela za računarom. Ona ističe da joj Izabela jako nedostaje i da se nikad neće pomiriti sa gubitkom.

"Mi nikad nećemo shvatiti zašto je oduzela sebi život i nikad nećemo moći da se pomirimo sa tom činjenicom. Spolja uvek srećna, uspela je da sakrije šta se dešava u njenoj glavi", priča ona.

Sud je ustanovio da je Izabela sama oduzela svoj život, a kao razlog je naveden poremećaj uma.

2024 © - Vesti online