Četvrtak 17.05.2012.
20:56
Kurir

Sergej duguje pare Peconiju

Nije ispoštovao dogovor

Naime, Sergej je u "Parovima" angažovan u ulozi dečka "vlasnice" vile Vanje Kostić i trebalo je da se pojavljuje u rijalitiju najmanje dva puta nedeljno. Međutim, poznati glumac se u "Parovima" pojavio samo tri puta za mesec dana, zbog čega mu je iz produkcije televizije poslata opomena u kojoj se od njega traži da vrati pola honorara - 2.500 evra.

- TV Hepi i Sergej su potpisali ugovor na tri meseca, a za prvi mesec mu je odmah isplaćen honorar od pet hiljada evra, posle čega je otišao na skijanje. Pokušavali su da ga dobiju, ali bezuspešno - tvrdi naš dobro obavešteni izvor blizak ovoj televiziji, koja se nalazi u vlasništvu biznismena Predraga Rankovića Peconija.

U TV Hepi su potvrdili saznanja Kurira:

- Trifunoviću je isplaćen mesečni honorar, ali on nije izvršio svoje obaveze. Upućena mu je opomena da vrati deo novca. Produkcija televizije Hepi maksimalno poštuje sve svoje obaveze, a honorari isplaćeni učesnicima i pobednicima rijalitija „Parovi“ dovoljno govore o našem profesionalizmu - rekli su nam iz produkcije ove televizije.

Kako saznajemo, TV Hepi dosad nije imala problema ni sa jednim saradnikom, i još uvek nije tužila Sergeja. A da li će, to ćemo tek da vidimo...

2024 © - Vesti online