Četvrtak 17.05.2012.
10:04
Smedia

Olja Bećković: Htela sam da izbacim JK iz emisije

Karleuša u Utisku nedelje pričala je o pravima homoseksualaca i insistirala da Jovan Ćirilov konačno otkrije koje je seksualne orijentacije
 

"Dovodila sam u emisiju ljude iz različitih sfera života. Svako od njih je imao svoju svrhu zbog kojeg je sedeo prekoputa mene. Mislila sam da se nikada neću pokajati zbog toga što sam nekoga dovela u svoju emisiju, međutim, bilo je trenutaka kada mi nije bilo lako. U emisiji u kojoj je gostovala Jelena Karleuša sam želela usred emsije da je zamolim da napusti studio. Devojka je bila previše drska bez razloga. Ponašala se kao da se nalazi u sudnici, pred porotom. Videlo se da je u svima nama videla neprijatelje. Bez ikakvog povoda. Nisam ništa uradila iz poštovanja prema svojoj profesiji i svojim gledaocima", rekla je Olja Bećković za portal "Moodiranje".

Voditeljka kaže da se dešavalo da joj gost otkaže gostovanje nekoliko sati pred početak emisije. Priznaje da se snalazila na razne načine: pozivala je druge relevantne goste da zauzmu to mesto, a kada nije uspevala, pozvala bi neku drugaricu u pomoć ili bi prosto ostavila prazno mesto za to veče.

2024 © - Vesti online