Četvrtak 17.05.2012.
09:21
Alo

Marko Milošević ima ćerku u Rusiji

Milica, Marko i Marko mlađi. Fotografiji fale Valerija i neimenovana ćerka

Pored sina Marka, koji živi sa majkom Milicom u Požarevcu, Marko Milošević ima i devojčicu, koja je već krenula u školu.


"Marko je sa Valerijom već godinama zajedno, a upoznali su su vrlo brzo pošto je otišao iz Srbije, posle 5. oktobra 2000. godine. Nakon toga dobili su ćerku i Marko s njom živi nevenčano", rekao je sagovornik "Aloa!" i dodaje da nije istina da sin Slobodana Miloševića ima privatni biznis u Rusiji.


"Ma kakav privatni biznis, sve te priče o kamionima i avionima koje se ovde pričaju su budalaština. Marko nije stalno zaposlen zbog statusa političkog azilanta i živi veoma skromno", dodaje on.

"Alo!" je pokušao da pozove Marka na mobilni telefon čiji smo broj dobili od prijatelja porodice Milošević. S druge strane javio se muški glas najpre na srpskom jeziku. Kada je upitan da li je to Marko, osoba je odmah prekinula vezu.


Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja s vlasti njegovog oca Slobodana Miloševića. Njegova majka Mirjana Marković pridružila mu se u Rusiji u februaru 2003. godine. Supruga i sin Slobodana Miloševića 2008. godine dobili su politički azil u Rusiji.


Miri Marković se sudi u odsustvu zbog zloupotrebe službenog položaja i za njom je raspisana poternica. Poternica je bila raspisana i za Markom Miloševićem, kome se takođe u odsustvu sudilo u Požarevcu po tužbi trojice pripadnika pokreta "Otpor", ali je u međuvremenu oslobođen svih optužbi zbog apsolutne zastarelosti.

Milica Gajić, prva Markova supruga, sa kojom ima 13-godišnjeg sina Marka, živi na porodičnom imanju Slobodana Miloševića i Mire Marković u Požarevcu, u kući koja pripada Marku i njoj. Povodom vesti o Markovoj ćerki u Rusiji, Milica je odbila da da izjavu. Od izvora bliskog porodici "Alo" saznaje da je mali Marko u kontaktu sa svojim ocem u Rusiji.


"Marko ide u sedmi razred i dobro je dete. Najbolji je đak u odeljenju. Viđa se kad god je moguće s ocem, poslednji put je tamo bio za zimski raspust, čak je jednom išao i sa drugom u Rusiju, odlazi redovno za letnji raspust", objašnjava sagovornik. Inače, Milica i Mira Marković već dugo nisu u kontaktu.


"Mira je čak zabranila ljudima, zajedničkim prijateljima sa kojima je u kontaktu iz Srbije, da komuniciraju i viđaju Milicu i malog Marka", rekao je izvor "Aloa".

2024 © - Vesti online