Sreda 16.05.2012.
16:34
Srna

Saša Baron Koen napravio haos u Kanu

Koen, zvezda filma "Diktator", naredio je svojim čuvarkama u mini-suknjama da upere automatske puške u brojne novinare ispred hotela "Karlton", a potom je zajahao kamilu i krenuo u obližnji kafe.

Predstavnici medija koji su pratili Koena izazvali su blokadu saobraćaja u ekskluzivnoj ulici dok je fiktivni diktator sa Bliskog istoka komentarisao inaugurisanje novog francuskog predsednika Fransoa Olanda i nemire u Siriji.

"Holandez? Da, podržao sam njegovu kampanju. Dao sam mu 500.000 evra", rekao je general, ali je dodao da nema ništa sa udarom groma u avion francuskog predsednika tokom leta za Berlin.

Potom je seo na terasu i naručio dve kafe, od kojih je jedna bila za kamilu, koja je odbila da je popije. General Aladin zatim je ušao u radnju "Ralf Loren" i iz nje izašao sa narandžastim šalom koji je omotao kamili oko vrata.

Zvezda filmova o Ali Džiju, Boratu i Brunu, ranije je već održao premijeru svog novog filma, a u Kan je došao samo da bi privukao pažnju medija uoči današnjeg otvaranja 65. filmskog festivala. Koen se prethodno pojavio u Kanu 2006. godine, kada je došao na plažu obučen u "bikini za muškarce", kako bi promovisao svoj film o Boratu.

2024 © - Vesti online