Utorak 19.01.2010.
10:39 >> 11:56h
Vestionline

Moreira: Tomić je nezamenjiv

"I dalje mislim ono što sam rekao pre mesec dana. Odlazak Ivana Tomića je veliki gubitak za Partizan, jer je imao odličan odnos sa igračima i njegove zasluge za osvajanje dve 'duple krune' su ogromne. Tada sam rekao da mi neće biti svejedno ako Ivan ode, odnosno da bi moglo da se desi da odem i ja. Međutim, imam ugovor s Partizanom, još sam tu i videćemo šta će se dešavati. U fudbalu se to nikad ne zna", naglasio je Moreira i dodao da je iznenađen odlukom čelnika Partizana da u nastavku sezone ne računa na kapitena Nenada Đorđevića.

Nađ: Bajern je pustio Tonija

"Doživeo sam na sopstvenoj koži istu sudbinu i znam kako mu je. Osećaš se odbačeno ali moraš da prihvatiš situaciju jer je to zakon profesionalizma. Sličan je primere u Evropi. Van Gal je došao u Bajern i odrekao se Brazilca Lusija, ikone kluba i potom Luke Tonija, najboljeg strelca. Nisu u njegovim planovima", rekao je Albert Nađ.

"Saznao sam tek juče zato i bio više nego iznenađen. On je naš kapiten, ali pošto ne znam u čemu je problem ne mogu da pričam o tome. Ali sam zaista šokiran".

Portugalac je potvrdio da će ostati u Partizanu od kraja sezone.

"Srećan sam u Srbiji, volim Partizan. Imam ugovor, ali ako stigne dobra ponuda, pričaćemo. Ne želim da pričam o eventualnom smanjenju plate, jer je sve to novo za mene", zaključio je Moreira.
 

2024 © - Vesti online