Utorak 15.05.2012.
15:41
Vestionline, Beta

Valensija igrač sezone u Mančester Junajtedu

Antonio Valensija

Reprezentativac Ekvadora koji igra na poziciji desnog krila dobio je najviše glasova navijača na sedam zvaničnih sajtova engleskog kluba, a za najboljeg igrača sezone prethodno su ga izabrali i saigrači.

Valensija je u izboru navijača Junajteda dobio 37 odsto glasova. Drugo mesto pripalo je napadaču Vejnu Runiju sa 24 odsto, a treće Polu Skolsu sa 12.

Ekvadorac je dobio i nagradu za najbolji gol sezone, koji je postigao 2. aprila protiv Blekburna, kada je snažnim udarcem sa ivice desne strane šesnaesterca pogodio u dalji golmanov ugao.

"Veoma sam srećan zbog ove tri nagrade... Mislim da bi trebalo da se dodeljuje još 20 priznanja, pošto su svi moji saigrači zaslužili neku nagradu. Zahvalan sam i njima i navijačima na podršci", kazao je Valensija.

Junajted je posle mnogo uzbudjenja u poslednjem kolu engleske Premijer lige ostao bez titule osvojene prosšle sezone, koja je prešla kod gradskog rivala Mančester Sitija.

Skols igra i naredne sezone

 

Fudbaler Mančester Junajteda Pol Skols produžio je ugovor sa ekipom na još godinu dana, prenose danas svetski mediji.

 

Skols, koji ima 37 godina, završio je profesionalnu karijeru pre godinu dana, ali se u januaru predomislio i vratio fudbalu. On je u toku polusezone zabeležio zapažen broj nastupa za Junajted u Premijer ligi, a postigao je i četiri gola.

2024 © - Vesti online