Utorak 15.05.2012.
10:28
Vestionline

Kirilenko: Svi smo razočarani!

Bedak u CSKA

Zvezda moskovskog CSKA Andrej Kirilenko izjavio je da Olimpijakos zaslužio pobedu (62:61) u finalu Evrolige i izvinio se navijačima za poraz u Istanbulu.

“Ovo je veoma razočaravajući poraz. Čestitam Olimpijakosu, odigrali su sa mnogo hrabrosti i srca i kaznili su nas u poslednjoj četvrtini. Želim da se izvinim navijačima koji su nam pružili sjajnu podršku. Mi smo razočarani kao i oni, imamo odličan tim, ali teško je izvući maksimum u prvoj godini kada je tim tek formiran”, izjavio je Kirilenko i dodao da njegov tim nije uspeo da odgovori u finišu meča.

Gordon: Nismo ih završili

 

Razočaran porazom bio je i plejmejker Džamont Gordon.

 

“Utakmica je bila u našim rukama, ali oni su počeli da pogađaju šuteve i bili su u velikom naletu. Zaista smo želeli da osvojimo trofej, ali nismo mogli da završimo posao koji smo započeli. Razočaran sam”, kazao je Gordon.

“Prošle sezone nismo prošli ni u Top 16 fazu, a sada smo igrali finale. Naravno, želeli smo da osvojimo trofej, ali iskreno govoreći Olimpijakos nas je nadigrao. Bili su bolji u poslednjoj četvrtini, počeli su da ubacuju trojke, a mi nismo odgovorili”, kaže 'AK47'.

Kirlenko kaže da je u poslednjoj deonici napad CSKA jednostavno stao.

“Protivnik posle minusa od 19 poena nije poklekao već nam je brzo uzeo srce. Igrači Olimpijakosa su uradili ogroman posao kaznivši našu indolentnost. Zaglavili smo se u poslednjoj deonici i nismo imali odgovor na njihove vezane trojke. Veoma mi je teško da objasnim šta se dogodilo. Jednostavno smo prestali da igramo i nismo preživeli do poslednjeg zvuka sirene”, zaključio je "Kalašnjikov".

2024 © - Vesti online