Ponedeljak 14.05.2012.
13:27
Vestionline

Skandal u Novom Pazaru: Baklja opekla Babića!

Opečen u Novom Pazaru - Branko "Sosa" Babić, trener OFK Beograda

Novi Pazar je pobedio OFK Beograd (2:1) i na taj način se zahvalio svojim navijačima na velikoj podršci koju su dobijali od njih tokom cele sezone. Međutim, često su igrači Novog Pazara i ispaštali zbog takozvanih najvatrenijih navijača.


Predivan ambijent opet je pokvaren zbog huligana, jer je po završetku utakmice bakljom pogođen Branko - Sosa Babić, trener "romantičara", koji se zbog toga nije pojavio na konferenciji za medije.

"Brzo smo reagovali i istrčali napolje tako da smo izbegli teže posledice. Babić je sa opekotinom na ruci odmah napustio klupu, otišao u svlačionicu da mu se ukaže pomoć i više se nije vraćao na teren. Popio je i dva bensedina da bi se smirio, bio je potpuno razočaran sramnim aktom pojedinaca. Ambijent na stadionu bio je zaista lep, ali je tih 12.000 ljudi ostalo u senci besmislenog poteza huligana", rekao je pomoćni trener "romantičara" Branko Vukašinović.

Nema sumnje da Pazarce, baš kao i Partizan, čije su pristalice pravile probleme u Kragujevcu, čekaju nove kazne. One bi mogle postati rigoroznije, jer su i Novi Pazar i Partizan nekoliko puta bili kažnjeni igranjem bez prisustva navijača, ali to nije dalo nikakvih rezultata.


Utakmicu je na Gradskom stadionu pratilo oko 10.000 gledalaca, od toga i oko 50 navijača gostujućeg tima. Susret je imao dva petominutna prekida, početkom oba poluvremena, prvo zbog papirnih konfeta koje su ubačene na teren, a zatim i zbog dima, koji je nastao posle upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama.

Bekvalac: U Novom Pazaru ne sme više da se slavi opstanak

 

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac bio je zadovoljan posle pobede.

 

"Publika je zaslužila meč sa puno borbe i šansi, a mi pobedu. Bilo je zadovoljstvo biti učesnik spektakla kakav se retko viđa i naši uvek treba da slave. Ipak, ovde više ne sme da se slavi opstanak u Superligi", kazao je Bekvalac.

2024 © - Vesti online