Nedelja 13.05.2012.
15:41
Beta

Vučić: Pobediće Tomislav Nikolić

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić
 

Vučić je dodao i da se nada da će Nikolić da "pokaže Borisu Tadiću da nikada više neće dozvoliti da se u Srbiji potkrada izborna volja".

"U drugom izbornom krugu očekujemo da Tomislav Nikolić pobedi Borisa Tadića...Tražićemo uvid u kompletan birački materijam RIK-a", rekao je Vučić novinarima ispred Doma Narodne skupštine i dodao da će SNS zatražiti i formiranje posebnih komisija.

Kako je naveo, SNS će tražiti od međunarodnih organizacija da im bude dopušten uvid u birački materijal i dodao da će se tada videti da nedostaje mnogo više vreća sa glasačkim listićima.

"Već nedostaje više stotina vreća i narodu ćemo moći da pokažemo ko su kriminalci koji upravljaju Srbijom i ko su ljudi koji su od Srbije napravili najkorumpiraniju državu, ali za to nam je potrebna pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima", rekao je on.

Vučić je najavio da će SNS nastaviti svoje proteste na razne načine dok u potpunosti ne bude istražena, kako se izrazio, izborna krađa.

"Za Borisa Tadića i Jelenu Trivan imamo jednu poruku - nasiljem ste došli na vlast, paljenjem skupštine, televizije i premlaćivanjem političkih protivnika. Mi ćemo vas da smenjujemo na izborima, olovkom i papirom i zato cela SNS stoji uz Tomislava Nikolića", rekao je on.

Funkcioner SNS je optužio medije da su pod punom kontrolom Demokratske stranke i izrazio zadovoljstvo zbog toga što je SNS izdražala, kako se izrazio, propagandu "hitlerovskog tipa" koju su organizovali Srđan Šaper, Boris Tadić i Dragan Đilas.

Vučić je posebno nezadovoljstvo izrazio izveštavanjem Novinske agencije Beta za koju je ocenio da je nekorektno izvestila da je u protestnoj vožnji SNS u Beogradu učestvovalo oko 100 vozila, dok je prema njegovoj oceni u toj akciji bilo više od 1.500 vozila.

2024 © - Vesti online