Subota 12.05.2012.
16:54
Vestionline, Mondo

Teodosić: Umalo da ne spavam naredne godine!

Svaka čast navijačima Olimpijakosa koji su nas podržali kad je bilo najteže - Teo

Mogao je Miloš Teodosić da se od junaka pretvori u tragičara, ali nije. Plejmejker CSKA pogodio je u samoj završnici meča važan koš, ali nakon toga promašio dva slobodna bacanja na tridesetak sekundi do kraja.

"Sigurno je nervoza bitno uticala da bude promašenih zicera i drugih grešaka, ne samo u finišu, nego tokom cele utakmice. Da sam promašio onaj poslednji šut ili da smo izgubili zbog mojih promašenih bacanja, ja godinu dana ne bih mogao da spavam. Ovako smo dobili, zaspaću mirno i uopšte neću razmišljati o tome. Od starta nam je bilo jasno da ćemo igrati tešku i neizvesnu utakmicu. Panatinaikos je bio prvak Evrope i ja sam ih se pribojavao, jer su iskusan tim, koji dugo igra zajedno i zna kako se igraju ovakvi mečevi. Ceo svet zna šta oni igraju, nije to bilo iznenađenje, ali jednostavno smo slabo počeli", rekao je Teo.

Druga i četvrta četvrtina, u kojima je CSKA primio samo pet, odnosno devet poena odlučila su polufinale, iako je PAO od starta meča umalo deklasirao Moskovljane.

"Vratili smo se posle izuzetno lošeg početka i pokazali da se Fajnal for ipak osvaja dobrom odbranom", dodao je srpski plejmejker. 

Kada se u jednom trenutku, početkom druge četvrtine, našao ispod tribine na kojoj su smešteni vatreni navijači Olimpijakosa, Teo im je dao znak da podrže CSKA i oni su odgovorili na pravi način - velikom podrškom.

"Hvala im na podršci u trenucima kada je Panatinaikos napravio 13-14 poena razlike. Zaista su nam pomogli, hvala im od srca", rekao je Teo za "Mondo".

2024 © - Vesti online