Subota 12.05.2012.
16:39
Mondo

Survajver: Žene će im doći glave, rešile su

Počeli su prevrati na plemenskim savetima
 

Da žene nisu sposobne jedino za pranje muških gaća, kuvanje pirinča i tračarenje prvi se uverio, na svojoj koži, rukometaš Ognjen Kajganić – prva “žrtva” ženske urote na ostrvu.

Žene su se konačno oraganizovale, i čini se prvi put se složile oko nečega, od početka serijala - dosta im je muške dominacije. A kao rezultat toga je jedna ugašena muška baklja, i to Ognjenova.

Šta su o ovome rekle Martina, Kristina i Ava.

Martina Vrbos

 

"Pa to je fantastično! Ja, nažalost nisam bila prisutna kada se to događalo, bila sam u bolnici toga dana, ali me sačekala vest, zapravo gotova odluka da je Ognjen odabran da 'leti'. Kada sam se vratila u pleme cure su me dočekala sa tom informacijom i bila sam oduševljena. Žao mi je samo što je na TV-u prikazano i deluje kao da je Aleks sve organizovala, a zapravo iza svega stoji Kristina. Ona je ta koja Ognjenu 'došla glave'. Sve u svemu, izbačen je prvi 'alfa mužjak', idemo dalje…”, rekla nam je Marina Vrbos, koja nije krila zadovoljstvo što se se žene konačno “opasuljile” i počele da misle i na sebe.

Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac, koja je prema Martininim rečima, glavni protagonista “drame” sa Ognjenom, bila je kratka, ali jasna.

"Ovo je Survivor i sve je moguće, kao što ste imali priliku i da vidite sinoć. Naravno da mislim da žena može da odnese pobedu, ne vidim razlog da se to ne desi".
 

Ava Karabatić:

Ava, koja je priznala da joj je bilo teško da glasa, ali je ipak to učinila jer je smatrala da je njena glava u torbi i da je čeka karta za Ostrvo odbačenih ako to ne učini, i dalje “mnogo više ceni muški deo ekipe”, iako je doprinela izbacivanju jednog od njih.

"Lepo je što su žene konačno našle zajednički jezik i pokazale da i one mogu biti dominantne i pokazati zube. Ipak, u svemu tome svaka je gledala svoju korist, nijedna nije želela da se nađe na Ostrvu odbačenih, i to je glavni motiv ovog udruživanja. Ja priznajem da nisam želela da ispadnem i da sam prvi put od početka Survivora odigrala taktički, da spasem sebe. Međutim, moram da kažem da ja i pored svega što se desilo i dalje imam mnogo bolje mišljenje o muškarcima nego o ženama. Ženama sam, a neke ne mogu ni da nazovem ženama, bila trn u oku i od početka su želele da me se reše. Sa Martinom sam, od žena, jedino našla zajednički jezik i imale smo super odnos. Ovde ne mislim na Jelenu i Miju jer njih nisam imala ni prilike da upoznam dovoljno. "

2021 © - Vesti online