Petak 11.05.2012.
18:18
telegraf.rs

Ognjen izbačen iz Survajvera!

Prvo veliko iznenađenje u rijalitiju

Po dobrom starom običaju pred Plemenski savet u glavu Ave Karabatić se uvukla panika. Više ni sama ne zna ko joj glavu nosi, ni ko joj čuva leđa.

Zaštićena Aleks još jednom pokušava da ujedini žene, koje baš kao i na samom početku Survajvera zaštitu traže u muškarcima, umesto da se oslone jedna na drugu.

Na plemenskom savetu kreće rasprava o muškom klanu. Kristina je izjavila da se

razočarala u Sebastijana i ostale momke nakon što je Sebastijan rekao da nijedna žena ne zaslužuje da dođe do finala. Sebastijan od te izjave pokušava da se opere govoreći kako je u početku mislio da je Survajver samo preživljavanje, a ne i odnosi s ljudima, pa je stoga rekao da ne može da zamisli nijednu ženu da sama preživi na ostrvu.

U to se uključuje i Aleks i kaže da sad ima veliku želju da dođe do finala. Takođe, ona misli da bi je muškarci odmah izbacili da nema lični imunitet.

 

Pre samog glasanja voditelji pitaju Sebastijana, koji je imao lični imunitet, da li želi da ga možda nekome da. On je na zaprepaštenje ostalih svoj imunitet predao Nikoli, jer smatra da je najugroženiji! U dramatičnom glasanju najviše glasova je skupio Ogi koji napušta pleme Sibu.

2024 © - Vesti online