Petak 11.05.2012.
14:00
24sata.rs

"Ruski car" zatvoren posle 122 godine

Na mestu "Ruskog cara" biće restoran sveže i zdrave hrane "Vapijano"
 

- Novi "Vapijano" u srcu Beograda će biti mesto gde moderno susreće klasično i verujemo da će dati novu, lepu i savremeniju dimenziju. U konceptu restorana sveže i zdrave hrane brend "Vapijano" je proglašen za najbrže rastući u Evropi - kažu za "24 sata" u upravi popularnog lanca restorana.

Gosti "Ruskog cara" bili su znameniti pisci, umetnici, glumci, kompozitori, vojni i politički lideri i s godinama taj restoran postao je ponos grada i jedan od prepoznatljivih simbola Obilićevog venca. Upravo zbog toga ideja o zatvaranju ovakvog restorana nije se dopala baš svima.

- Veoma smo svesni značaja "Ruskog cara". Uz malo strpljenja i razumevanja, po otvaranju novog restorana nadamo se da će se prepoznati iskrena želja da se datom prostoru samo udahne savremeniji koncept druženja. Takođe smo uvereni da će nakon otvaranja, kada budu videli da "Vapijano" ne menja izgled zgrade i enterijera, njihovi utisci biti drugačiji. Zaposlićemo 100 mladih ljudi i na taj način doprineti razvoju grada - kažu u "Vapijanu".

U otvaranje novog restorana biće uloženo 1,2 miliona evra, a imajući u vidu da je prvi restoran u TC "Ušće" već treću godinu zaredom najbolji po standardima u celom svetu, to znači da buduće goste očekuju kvalitetna usluga i hrana.

2024 © - Vesti online