Petak 11.05.2012.
13:52
Kurir rs

Nata od Rusa odbila ogrlicu od 30.000 evra!?

Bekvalčeva nije želela da od elegantnog mladića, koji je došao na njen nastup, primi ogrlicu od 30.000 evra
 

Bogati Rus sve češće dolazi u Srbiju, jer je naprosto opčinjen pevačicom, a na jednom od nastupa došao je do garderobe, noseći u ruci skupoceni poklon.

Zvanično Beograđanka

 

Nataša Bekvalac postala je Beograđanka. Ona je sve stvari iz stana u Novom Sadu prenela u svoj novi kutak od 200 kvadrata koji se nalazi u naselju „Oaza“ u prestonici. Nata je ćerku već upisala u obdanište, a s njima su se preselile i Kristina s Petrom, kao i Hanina dadilja Mira, koja će starati o ćerkama sestara Bekvalac. S obzirom na to da je luksuzni stan iznajmila, pevačica namerava da onaj u Novom Sadu izda, kako bi pokrila bar deo stanarine.

- Pre početka svirke prišao joj je elegantan mlađi gospodin. Pozdravio se s njom, nasmešio se i odmah krenuo da joj uruči prelepo upakovanu kutijicu! Nataša je pitala šta je to, jer nije želela da uzme dok ne vidi šta se nalazi unutra. Kad je dečko otvorio i kad je zasjala ogrlica, samo ga je zbunjeno pogledala. Odgurnula je poklon od sebe i mašući levom rukom, ljubazno mu se zahvalila. Objasnila je da ne dolazi u obzir da uzme dar - otkriva naš izvor koji se zatekao u blizini.

On kaže da Rus nije navaljivao, već je spakovao kutiju u džep i otišao da gleda Natašu na sceni. Prijatelji, koji su došli s njim, pitali su ga kako je prošao. Ispričao je, naglasivši da je cena ogrlice od 30.000 evra preniska za nju.

Na poziv novinara, Nataša se samo nasmejala i nije želela da priča o "skromnom“ gestu bogatog udvarača.

2024 © - Vesti online