Utorak 08.05.2012.
11:57
Smedia

Ustao sa operacionog stola i istukao hirurga

Metalnim stalkom za instrumente udara po doktoru

Bezbednosna kamera u jednoj kineskoj bonici snimila je situaciju u kojoj je pacijent odjednom ustao sa operacionog stola i napao jednog od doktora iz nepoznatih razloga. Dr Li je muškarca pokušao da nagovori da se vrati na sto i podvrgne operaciji, ali on je zgrabio jedan od hirurških instrumenata i napao doktora. Pošto se doktor izmakao, pacijent je zgrabio sto i njime počeo da udara hirurga.

Dr Li je pokušao da pobegne iz operacione sale, ali ga je pacijent stigao i nastavio da tuče zbog čega je doktor zaradio višestruke povrede. Osim napada na hirurge, pacijent je razbio i staklena vrata hodnika koja su služila hermetičkom zatvaranju, zbog čega se u tom trenu zaustavilo 15 operacija koje su bile u toku.

Posle 20 minuta divljanja pacijent se konačno smirio, a porodica ga je nagovorila da se ipak podvrgne operaciji. Dodeljen mu je drugi hirurg, a njegovoj porodici je dopušteno da bude sa njim za vreme operacije.

Kasnije je ustanovljeno kako je neimenovani pacijent po hitnom postupku primljen u bolnicu zbog povreda zadobijenih nožem, i da mu je izmerena visoka količina alkohola u krvi.

2024 © - Vesti online