Utorak 08.05.2012.
09:46
Alo!

Urška naplaćivala 150 evra za seks!

Izdržljiva: Urška Čepin je dnevno imala četiri do pet mušterija
 

Plavokosu Uršku, poznatu po zanosnim oblinama, u crno je zavio slovenački novinar Bojan Požar, koji je radio na priči o prostituciji u salonima za masažu u deželi. On je, naime, prvi došao u posed snimka na kojem se vidi Urška kako pruža seksualne usluge jednom manje poznatom političaru.


- Istraživao sam skrivenu prostituciju u salonima za masažu i došao sam do tih snimaka. Na snimku su Urška Čepin i jedan lokalni političar - rekao je Požar za “Slovenačke novice“.
 

Snimak Urškinog rada u salonu za masažu

On tvrdi da je radeći na temi došao do podataka da je Urška dnevno imala četiri do pet mušterija. Koliko je Urška bila omiljena kod političara svedoči i podatak da je upravo nju pre nekoliko godina direktor za komunikacije bivše slovenačke vlade izabrao za promovisanje reforme penzionog sistema.


- Radim u medijima, pevam, voditeljka sam i vodim razne priredbe - pokušala je Urška da se odbrani.


Prema nezvaničnim informacijama, Urška je seksualne usluge pružala i nekim vrlo istaknutim političarima u Sloveniji, među kojima je i jedan bivši premijer. Navodno je za objavljivanje snimka odgovorna jedna Urškina koleginica, sa kojom se posvađala.

2024 © - Vesti online